slow club

Pris pr. måned

100
Slow Club er et månedsabonnement. og du kan opsige når som helst - uden bindinger.

Slow Club er ...

… lærerigt og nemt at gå til. Du får masser af viden og konkrete tips. Splittet op i små, overskuelige bidder.

… en vejviser til slow living og simple living.

… en digital inspirationsbank med tekst, lyd og video, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

… et fællesskab med andre, der gerne vil skrue farten ned og leve mere enkelt.

Afspil video

Det får du adgang til

Warning: Undefined array key "icon" in /customers/e/f/8/20skridt.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 695 Warning: Undefined array key "icon" in /customers/e/f/8/20skridt.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 708

Tilmeld dig nu og få den populære e-bog "100 ideer til simple living" som bonus. Den giver dig et væld af konkrete tips til et enkelt liv, hvor du har tid til det vigtige.

Simple living
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Derfor har jeg lavet Slow Club

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg har lavet Slow Club, fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden. Materialet trækker på mine bøger Om at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living – sænk tempoet og lev et liv med mening.

Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Det siger Slow Clubs medlemmer

"For mig er Slow Club, det sted jeg søger hen, når jeg opdager, jeg har for mange jern i ilden. Så finder jeg ind til der, hvor jeg husker, at det er ok at sidde og hækle og lytte til en e-bog. Gå en tur. At det er ok "bare at være".
Pia Ebbesen Nielsen, Vejle. Medlem af Slow Club.
”Slow Club giver et nyt syn og perspektiv for ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet langsomt og mere meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde”
Michael Koch, selvstændig og far til to, medlem af Slow Club.

Start for 82 øre om dagen

Et langsomt og enkelt liv, hvor du har tid og overskud til det, der er vigtigt for dig.

Spørgsmål og svar

Hvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alt materialet.

Hvilken platform ligger materialet på?

Al video, tekst og lyd ligger på platformen Teachable. Det er en af verdens førende platforme for online-kurser. Den er stabil, brugervenlig og lækkert designet. Det er også Teachable, der varetager dine betalinger på en 100 % sikker måde, der overholder gældende lov.

Hvorfor er det så billigt?

Fordi langsomheden er min hjertesag! Jeg ved godt, at det er i modstrid med, hvad produktivitetseksperter og mange politikere siger, men jeg tror, verden bliver et bedre sted, hvis vi sænker tempoet. De 25 kroner om måneden går til at dække udgifter til software og hosting, der sikrer, at du har en driftssikker og visuelt indbydende platform.

Kan jeg downloade materialet og bruge det offline?

Ja, i Slow Club er der tre typer filer. PDF (tekst), MP3 (lyd) og MP4 (video). Du kan downloade det hele, så mange gange, du vil.

Hvor lang tid har jeg adgang til Slow Club?

Så længe som du selv vælger at være medlem! Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til materialet, så længe du lyster – og du kan tilgå det fra alle dine enheder.. Dit månedsabonnement fortsætter, indtil du selv siger det op. Det kan du gøre på 30 sekunder med tre hurtige klik.

Hvordan får jeg min bonus?

Den sender jeg til dig sammen med din velkomstmail.

Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.

Rutiner

Gør som 5.147 andre læsere

Tilmeld dig Søndagslisten og få mine bedste artikler om slow living og simple living hver søndag morgen.