Online Kurser

Det lille stresskursus

Online-kursus

Drømmer du om et liv med mere overskud, mindre stress og mere mening?

Befinder du dig i en travl malstrøm, hvor du kæmper for at finde balancen mellem forpligtelser og det, du virkelig ønsker at gøre?

Du er ikke alene. Alt for mange af os er fanget i hamsterhjulets fart, hvor vi løber stafet mellem opgaver, mens det vi virkelig betyder noget for os – nærvær, tid med familien, rejser, glæde og formål – går tabt i støjen.

“Det Lille Stresskursus” er et videokursus med 20 lektioner, og det koster kun 295 kroner. Det er designet til at hjælpe dig med at genfinde din balance og leve det liv, du ønsker. Du får konkrete metoder og enkle værktøjer til at håndtere og forebygge stress.

Det Lille Stresskursus er virkelig godt. Det var letfordøjeligt og samtidig meget afklarende ift problematikker og hvad man selv kan gøre for at forbedre sin situation. Et kursus jeg kan anbefale til alle som døjer med ikke alt for alvorlig stress (og det er jo desværre de fleste af os).

- Jens Denborg

Projektleder, Taastrup

Har stor glæde af dit kursus, som er fint, uden falbelader, og med meget brugbar information og links til læsning. Herligt! Jeg har set mange kurser, webinarer og e-bøger, men dit har bare en helt anden fylde og kvalitet end de fleste

- Nathalie Pade

Journalist, forfatter, underviser og selvstænding

Vær din egen chef

Online-kursus

 • Er du træt af dit job?
 • Fuld af noget inden i dig, der brænder for at komme ud?
 • Klar til at leve af det, som du føler er meningsfuldt og gør en positiv forskel – både for dig selv og andre?
 • Frustreret over, at andre tager de vigtige beslutninger om dit arbejdsliv for dig?
 • Fuld af lyst til at blive din egen chef?

Nu kan du følge en skridt-for-skridt proces, der tager dig fra den første idé til et arbejdsliv, hvor du har frihed til det, der er vigtigt for dig. Vær din egen chef er et grundigt videokursus med en medfølgende PDF-workbook, der guider dig gennem rejsen fra hamsterhjul til en fleksibel tilværelse.

Skriv din livshistorie

– åbner august 2024

Online-kursus

Skriv din livshistorie er et videokursus med syv grundige lektioner, du kan se igen og igen. Du får tips og ideer, øvelser, refleksioner og en medfølgende PDF-vejledning, der guider dig gennem dit skriveforløb. Du bliver overrasket, underholdt og vigtigst af alt får du en proces, der kan virke uoverskuelig delt op i en enkel proces, som du kan følge skridt for skridt.

Kurset åbner i august 2024. Det kommer til at koste 395 kroner – følg med her på siden.

Vil du…

 • efterlade et vigtigt spor til eftertiden?
 • forstå dig selv bedre?
 • fordybe dig i en meningsfuld og terapeutisk aktivitet?
 • hjælpe dine efterkommere med at forstå, hvor de kommer fra?
 • udfolde dig kreativt og gøre noget, der er sjovt?
 • skrive en bog?

Så er du klar til at skrive din livshistorie.

 

Samarbejdet med Ole var en stor hjælp til at gå fra ide til selve skriveprocessen og endelig udgivelse. Særlig fordi jeg ikke har en faglig baggrund som skribent, var det konstruktivt at få sparring om ideer, muligheder og faldgruber i forhold til mit bogprojekt.

- Peter Sung Kristensen

Forfatter bag erindringsbogen "Dubai bag facaden"

Skriv en bog

Online-kursus

 • Vil du gerne skrive din egen bog?
 • Vil du føle glæden ved at skrive?
 • Vil du udvikle din idé om en bog til at blive et rigtigt manuskript?
 • Vil du se din bog blive udgivet og komme ud til læserne?

Så er Skriv en bog et online-kursus, der er skabt til dig.

Du får et unikt indblik i, hvordan man arbejder som professionel forfatter. Du får alle de redskaber, du skal bruge for at komme i mål med dit bogprojekt.

Der er to elementer i Skriv en bog:

 • Personlig coaching – du får to personlige samtaler – fysisk eller på Teams – på hver en time, hvor vi taler om lige præcis dit bogprojekt. Samtidig får du to inspirationsvideoer, der er produceret specielt til dig.
 • Et online-kursus – med mere end 20 videolektioner, skriveøvelser og bonusmateriale. Kurset er skabt med udgangspunkt i mine erfaringer med at skrive ni anmelderroste bøger, skrive kontrakter med forlag og få dem etableret på markedet.

Se mere om kurset og køb det her.

Online kurset gav mig den perfekte ramme til skabelsen af min første bog. Ole har hele vejen igennem været en god støtte og virkelig hjælpsom. Jeg har fået virkelig meget for pengene, og kan varmt anbefale kurset

- Helle Sommer

Coach og forfatter, hellesommer.dk

Søndagslisten

Bliv mindet om at leve det enkle og mere meningsfulde liv, hver søndag.