Kurser og foredrag

Foredrag undervisningsdifferentiering

To felter – pædagogik og slow living

Jeg har skrevet bøger om både pædagogik og om slow living og det meningsfulde liv. Derfor holder jeg foredrag, workshops og kurser om begge dele.

  • Hvis du er interesseret i foredrag, workshops eller kurser om undervisningsdifferentiering og anden pædagogik så tryk her
  • Hvis du er interesseret i et foredrag om slow living så tryk her.
  • Se priser under de enkelte foredrag.

“Ole var levende og nåede medarbejdergruppen gennem sit fremragende sprog, anekdoter og egne historier.”

Pia Gabel, Dalmose Skole.

Sådan foregår det

  • Inden foredraget har vi altid en dialog om jeres ønsker og interesser, så vi kan tilpasse form og indhold bedst muligt. Det giver det bedste udbytte for deltagerne.
  • I er altid velkomne til at sende en uforpligtende forespørgsel til mig på odn@20skridt.dk. eller ved at bruge kontaktformularen herunder.

Kurser og workshops om undervisningsdifferentiering Foredrag om slow living

Interesseret i et foredrag, workshop eller kursus?

Send en helt uforpligtende forespørgsel på odn@20skridt.dk eller på formularen herunder. Skriv gerne lidt om jeres ønsker og behov, og så vender jeg tilbage. Jeg er vant til særlige forespørgsler og fleksible løsninger.

“For mig er Slow Club, det sted jeg søger hen, når jeg opdager, jeg har for mange jern i ilden. Så finder jeg ind til der, hvor jeg husker, at det er ok at sidde og hækle og lytte til en e-bog. Gå en tur. At det er ok “bare at være”. Pia Ebbesen NielsenVejle, medlem af Slow Club “Ole Ditlev Nielsen har skrevet en konkret og vidunderlig bog, som er lige til at gå til.” Sascha JensenAnmeldelse af “Om at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress” i tidsskriftet Balance. “De mange konkrete tips og råd til en langsom hverdag med fordybelse er bogens styrke.” Hamide KaraDBC Lektørudtalelse om “Slow living – sænk tempoet og lev et liv med mening.” “Det var en rigtig god dag. inspirerende og sympatisk underviser. Gode pointer og input lige til at bruge i hverdagen, step by step…” Helle, bibliotekar, Gladsaxe HovedbibliotekDeltager på heldagskursus. Tidligere Næste