Det vildt vigtige

TID TIL DET VIGTIGE

Jeg hedder Ole, og tilbage i 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at leve et langsomt liv.

Siden da har jeg brugt min tid på at skrive bøger, holde en masse foredrag og workshops, rejse med min familie, bygge LEGO med mine børn Cecilie og Mikkel og så drikke helt vildt meget kaffe.

Mit hjerteprojekt er Slow Club. Det er et fællesskab for dem, der gerne vil skrue ned for tempoet i tilværelsen og i stedet leve langsomt og enkelt. For under 1 krone om dagen får du adgang til videokurser, podcast, mandagstips og en privat inspirationsgruppe, hvor du får støtte og udveksler ideer med ligesindede.

Jeg holder med udgangspunkt i mine fagbøger om pædagogik også kurser for undervisere, og har du spørgsmål om et af dem er du meget velkommen til at skrive til mig.