Det svære er ikke at få en god idé.

Det er heller ikke svært at tænke, at der er noget, man gerne vil gøre anderledes i sit liv.

Det svære er, at erkende at den idé, man har fået, måske ikke er så god alligevel. At den ikke fungerer. At det man ville gøre anderledes, måske ikke var det rigtige alligevel.

Det sværeste er derfor at give op. At forlade noget, man på et tidspunkt har troet på.

Det er lige meget, om det man forlader, er et job, en drøm om at rejse til Sydamerika, et ægteskab eller tanken om at blive genial til at lave ny nordisk mad. Princippet er det samme.

Folk vil sige, at det er et nederlag. De vil stemple en som en taber, som en, der ikke er lykkedes med det, som hun havde sat sig for. Det kan være hårdt for selvtilliden.

Men at give op er noget af det stærkeste, du kan gøre. Det er måske en slutning, men det er også en begyndelse. At opgive noget kan være en enorm frisættelse. At droppe et projekt – uanset hvilken karakter dette projekt måtte have – frigør tid og kræfter. Det er som at smide en tung rygsæk af sig. Det betyder nye muligheder, nye eventyr.

Hvad vil du give op i dag?


En bog om at finde tid til det vigtige : Slow living – sænk tempoet og lev et liv med mening

Savner du mere dans i dit liv, kan bogen Slow living – sænk tempoet og lev et liv med mening give dig inspiration til at prioritere anderledes, ændre i dine daglige vaner og derigennem få mere tid til det, der betyder noget for dig. I den anmelderroste bog får du en introduktion til den verdensomspændende langsombevægelse og filosofien bag samt en lang række konkrete tips og tricks til at sænke tempoet i din hverdag. Du kan låne bogen gratis i 30 dage på E-reolen eller du kan købe den her.

Slow living bog

Søndagslisten

Bliv mindet om at leve det enkle og mere meningsfulde liv, hver søndag.