Tag toget ud til lufthavnen. Check ind og print dit boardingkort i en automat. Gå op ad rulletrappen i Terminal 2, forbi security. Drik en kop kaffe, mens du venter på dit fly. Gå ud til gaten og stig ombord. Sæt dig til rette, nik venligt til din sidemand. Flyv væk.

Rejs til et sted, hvor du ikke har været før. Vælg et sted, hvor der er varmt. Check ind på et hotel med en hvidkalket facade. Få et værelse med altan. Sov rejsen ud af kroppen. Stå op næste morgen, tænd en lille elkedel og lav neskaffe på værelset. Sæt dig ud på altanen og se byen vågne. Skriv et par sider i en notesbog. Læs i en slidt paperback du købte antikvarisk, inden du rejste.

Gå en tur, bliv overrasket, smil, når du ikke forstår sproget. Sæt dig på en café, hvor gamle mænd sidder med skægstubbe og aviser. Bestil kaffe og en croissant. Se en kvinde gå forbi. Eller en mand. Eller en non-binær. Forelsk dig. Gå ind i et tempel. Eller en kirke. Det betyder ikke noget, om det er det ene eller det andet. Tænk på noget, der er sket. Noget, du har opgivet. Gå ned til havet. Lyt til bølgerne. Sæt dig på en sten. Eller en bænk. Start en samtale. Gå videre. Tag en lur sidst på eftermiddagen. Læs lidt mere i romanen. Skriv et par indtryk ned i din notesbog. Lad sætningerne være korte.

Gå ud i den aften, der er faldet hurtigt på. Drik et glas vin eller en kold øl. Spis, mad der får dig til at svede. Bliv væk, så længe du har behov for det. Rejs hjem til sidst. Vend tilbage til dit arbejde eller sig det op. Begynd på et nyt projekt. Tænk på den næste gang, hvor du vil flyve væk og få energien tilbage.