Til årets sidste artikel har jeg samlet 10 inspirerende citater, der kredser om overgangen til et nyt år, at starte på en frisk og at finde motivation til små, men vigtige skridt i det år, der kommer. De stammer fra nogle af verdenshistoriens største digtere som T.S Eliot og Alfred Lord Tennyson over en af mine helte, forfatteren Henry David Thoreau, til sangeren Frank Sinatra.

Her ved udgangen af 2020, der for mange (også mig) har været et mørkt år, kom jeg i helt godt humør af at samle disse citater. De minder mig om, at der er nye fortællinger at skrive, andre stier at vandre ad og skyer, som en dag driver bort. De tjener mig som en påmindelse om, at der er en blå himmel deroppe, og i 2021 begynder den at skinne.

Jeg håber, de 10 inspirerende citater også vil gøre dig optimistisk her på tærsklen til det nye år. Du får dem som billeder herunder. Læser du artiklen på din mail, skal du muligvis indlæse eksterne billede for at kunne se dem.

10 inspirerende citater om nytåret

1. Edith Lovejoy Pierce

2. Alfred Lord Tennyson

3. T.S. Eliot

4. D.S Mixell

5. Carl Bard

6. Eleanor Roosevelt

7. Neil Gaiman

8. Vern Mclellan

9. Henry David Thoreau

10. Frank Sinatra

Tak

Dette er Søndagslistens sidste artikel i 2020, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende dig en kæmpestor TAK for, at du læser med. Dermed er du med til at gøre verden til et lidt langsommere sted og slå et slag for fordybelsen. Det er efter min ydmyge mening både vigtigt og værdifuldt.

Også tak til de mange læsere der har sendt mig personlige hilsener her i december. Det varmer, og selvom jeg er lidt langsom, skal jeg nok få svaret alle. Søndagslisten har nu 2.382 læsere, og jeg skriver selvfølgelig videre i 2021, så du kan glæde dig til 52 nye artikler, som du både får leveret som tekst og som lyd.

Tak for det hele og rigtig godt nytår til dig og dine.

Ole Ditlev Nielsen

Foto: Emilie Haut

Søndagslisten

Bliv mindet om at leve det enkle og mere meningsfulde liv, hver søndag.