I dag får du ti slow living-billeder, der kan inspirere dig til et liv, hvor tempoet er lidt langsommere, og hvor du har tid til ro, refleksion og fordybelse.

Jeg ved ikke, om det bare er mig for tiden, men jeg har det sådan, at jeg godt kan blive træt af information, eller måske rettere for meget information. Vi bombarderes af ord hele tiden. Ord på skrift, ord i Tv-nyhederne, ord i podcasts og lydbøger, ord i mails, Messenger-beskeder, ord i YouTube-videoer eller i serier på Netflix, ord i Power Point-præsentationer og tusind andre steder. Jeg er forfatter, jeg elsker ord, men jeg kan blive træt i hovedet af dem. Hvis min hjerne hele tiden skal forholde sig til dem, er det som om, at den brænder sammen.

Her kan det være en gave at se på billeder i stedet. De kan give en hjerne en anden ro, de kan fortælle dig noget vigtigt, og de kan inspirere dig.

Derfor har jeg i dag lavet ti billeder til dig, der viser dig eksempler på, hvordan du kan prioritere slow living. De symboliserer det langsomme liv og vigtige aspekter af slow living. Der er ikke nogen form for copyright på dem, så du må gerne dele dem, gemme dem eller printe dem ud og hænge dem op, hvis du ønsker det. Billederne er lavet med kunstig intelligens, hvor jeg har brugt værktøjet Dall-E 3, som er en del af Chat GPT’s model 4. Jeg håber, du kan lide dem.

Stille morgen

Gåtur i skoven

De dybe samtaler

Slow food

Dagbogsskrivning

Slow travel

En langsom, kreativ hobby

Hvile og afslapning

Læsning

Nattesøvn


Få mange flere ideer i bogen “100 ideer til ChatGPT som personlig coach”

Billederne i denne artikel er lavet af ChatGPT, og hvis du vil have konkret og praktisk inspiration til, hvordan du kan bruge ChatGPT, så er bogen 100 ideer til ChatGPT som personlig coach lige noget for dig. Bogen er ikke en manual til at lade AI tage roret i dit liv, men en håndbog, der viser dig, hvordan du gør ChatGPT til en allieret i din personlige og professionelle liv.

Du får 700 nøje udvalgte prompts fordelt på temaer som selvrefleksion og personlig planlægning over udvikling af gode vaner til skabelsen af dit personlige universitet. Tag dit første skridt mod en dagligdag, hvor teknologi og personlig vækst går hånd i hånd ved at købe bogen her, hvor den lige nu er billigst.


ChatGPT bog

Søndagslisten

Bliv mindet om at leve det enkle og mere meningsfulde liv, hver søndag.