Lyt til artiklen – normalt kun for medlemmer af Slow Club.

I dag får du 9 tanker om det enkle, langsomme og det meningsfulde liv. Jeg håber, de vil inspirere dig til at tænke over tilværelsen, over det vigtige i dit liv og over tiden, der går. Du får dem på tekst om to sekunder, og i bunden af artiklen får du også et link. Det link fører dig til en PDF, så du kan printe sætningerne ud og hænge dem op på dit køleskab.

1) Tiden ganger op

Med gode vaner gør du tiden til din allierede. Husk, at små skridt taget den enkelte dag, bliver til mange skridt på et år, fem år, ti år.

2) Glem hvad andre tænker

Det er ikke unormalt at bruge negativ energi på at bekymre sig om, hvad andre tænker. Men det, som andre tænker, er uden for din kontrol. Du kan ikke styre det, men du kan styre, hvad du selv gør, og hvordan du reagerer på det, der møder dig i løbet af din dag.

3) Elsk mennesker – brug ting

Ting er bare ting, og du bliver ikke lykkelig af at have en hel masse af dem, uanset om de er dyre, billige eller midt i mellem. Giv din kærlighed til mennesker, forsøg at gøre en positiv forskel for andre, og du bliver gladere af det.

4) Sænk tempoet

Himlen falder ikke ned om ørerne på dig, og der er ikke nogen, der brækker benet, hvis du sænker farten i dit liv.

5) Fokusér på det vildt vigtige i dit liv

Overvej, hvad der er det vildt vigtige i din tilværelse. Giv det din tid, dine kræfter og dine ressourcer. Glem resten.

6) Lær af dine inspirationskilder

Hvem beundrer du? Hvem inspirerer dig? Hvad kan du lære af de mennesker?

7) Det handler om lige nu, lige her

Ikke i går. Ikke i morgen. I dag. Der hvor du er lige nu, i dette øjeblik, fuldt til stede.

8) Tid er din vigtigste ressource

Du har den tid, du har. Du får ikke mere af den. Den tid, der er gået, kommer ikke tilbage til dig. Det eneste du kan gøre er at overveje, hvad du vil stille op med den tid, du har til rådighed.

9) Det er ikke et spørgsmål om, hvor hurtigt du løber

Det er derimod et spørgsmål om den sti, du vandrer ad. Er du på den rigtige vej, så skal du nok komme frem, før eller siden.

Print de 9 sætninger og hæng dem op

Hvis du gerne vil have billedet med de 9 sætninger, så kan du hente dem som printbar PDF på dette link. Det er selvfølgelig gratis, og herunder kan du se, hvordan billedet ser ud.


Gør som mere end 4.550 læsere og tilmeld dig Søndagslisten

* indicates required

Tak fordi du læser med. Du kan få flere ideer og perspektiver i mit nyhedsbrev Søndagslisten. Hver søndag morgen sender jeg dig en artikel om det enkle, det langsomme og det meningsfulde liv. Der er mere end 4.550 tilmeldte, der læser med hver uge. Du kan være med ved at tilmelde dig i boksen herover.

Søndagslisten

Musik i lydversion: Rustic Ballad by Alexander Nakarada | https://www.serpentsoundstudios.com.Music promoted by https://www.free-stock-music.com. Attribution 4.0 International (CC BY 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Søndagslisten

Bliv mindet om at leve det enkle og mere meningsfulde liv, hver søndag.