Der er ikke ret mange af os, der går og siger, at vi ønsker en mere kompliceret livsstil. Ikke mange udtrykker et ønske om at få en uoverskuelig kalender, et rodet hjem eller et mistet overblik over vores privatøkonomi. Alligevel har vi svært ved at realisere det enkle liv. Det er som om, at det er nemmere at sige end at gøre.

Måske skal vi derfor nogle gange skrue ned for ordene? Tale mindre og leve mere?

Derfor får du ikke så mange ord i dag, men derimod 10 billeder, der kan inspirere dig til et liv med simple living. De er fordelt på 10 kerneområder, der kan være vigtige på din rejse mod et enkelt liv. Jeg håber, de kan inspirere dig til at tage et par små skridt i retning af en tilværelse, der er mere overskuelig og mindre kompliceret.

Billederne er lavet med værktøjet Dall-E, som er en del af samtalerobotten ChatGPT. Du kan læse mere om ChatGPT i denne bog, der også er tilgængelig som lydbog på eReolen.

Et enkelt hjem

Enkel mad

Enkle relationer

Enkelt arbejde

Enkel søvn

Enkel ferie

Enkle vaner og rutiner

Enkelt mindset

Enkle penge

Enkle ting


Lån e-bøger og lydbøger på eReolen

Du kan låne bøgerne Livseksperimenter – en ukonventionel guide til et frit og kreativt liv, Slow living – sænk tempoet og lev et liv med mening og 100 ideer til ChatGPT som personlig coach på eReolen. Det koster ikke en krone, og du kan låne dem i 30 dage ad gangen. Du skal blot bruge dit sædvanlige bibliotekslogin, og du kan se mere her.


Søndagslisten

Bliv mindet om at leve det enkle og mere meningsfulde liv, hver søndag.